2013-10-12 12:07:05• hírek • Kocsis Zoltán

Öngyilkossággal fenyegetőzött az osztálytársak előtt

Miközben a szatmárnémetiek kedélyét a kis Dragos Vivien meggyilkolásának ügye borzolta fel, pénteken egy másik megdöbbentő eset is történt. A megyeközpont egyik általános iskolájában egy V. osztályos diák ellopott egy mobiltelefont, majd tulajdonképpen saját magát túszul ejtve azzal fenyegette meg osztálytársait, hogy felvágja az ereit.

A Szatmár Megyei Rendőrséget október 11-én, péntek délelőtt 10.30 órakor értesítette a Mircea Eliade Általános Iskola vezetősége, hogy 9.00 és 10.00 óra között egy 12 éves diák ellopta egyik tanárnője mobiltelefonját, ezzel 100 lejnyi kárt okozva neki.

Az igazán drámai jelenetek viszont az alatt játszódtak le, amíg a rendőrség a helyszínre ért. A fiú ugyanis szétszedett egy ceruzahegyezőt, annak pengéjével pedig megvágta bal kezének kisujját. Az egész osztály előtt azzal fenyegetőzött, hogy felvágja ereit, amennyiben értesítik tettéről nevelőszüleit, akikhez tíz éve van kihelyezve.

A gyereket előbb ellátták orvosilag, majd az iskola pszichológusa igyekezett megnyugtatni, végül a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályára szállították.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: